Parro, de ouderapp van ParnasSys

Verbind school met thuis

Oudercommunicatie van A tot Z, gemakkelijk absenties beheren en vliegensvlug een klassenuitje organiseren. Parro is dé app van ParnasSys voor communiceren, organiseren en administreren.

Bestel direct

 

Alles van ParnasSys in één gemakkelijke app

Parro, de ouderapp van ParnasSys  |  Versterkte integratie met ParnasSys  |  oudercommunicatie  |  ouderbetrokkenheid  | <br>

Parro verbindt al jaren school met thuis, zowel op het gebied van communiceren als organiseren. Echter, Parro is meer dan dat. 

De sterke integratie tussen Parro en ParnasSys zorgt ervoor dat ook alle administratieve handelingen in een handomdraai zijn geregeld. Denk hierbij aan het beheren van absenties en privacy-voorkeuren. Daarbij heb je medische- en contactinformatie van leerlingen altijd bij de hand.

Gebruik je Schoolkassa of Ouderportaal van ParnasSys? Parro beschikt over handige koppelingen met deze modules, waardoor alle oudercommunicatie op één platform plaatsvindt. 

Ervaar het gemak van Parro

Communiceren

Van een persoonlijk bericht naar ouders, veilig foto’s en video’s delen met de groep tot het uitzetten van de maandelijkse nieuwsbrief. Parro is dé plek waar alle communicatie tussen school en thuis samenkomt.

oudercommunicatie, ouderbetrokkenheid, ouderapp

Organiseren

Regel gemakkelijk vrijwilligers en materialen voor een activiteit en laat ouders zich eenvoudig inschrijven voor de oudergesprekken op de door jou gekozen tijdvakken. Met Parro zet je deze acties gemakkelijk uit én behoud je zelf de regie over je agenda.

oudercommunicatie, gespreksplanner, 10-minutengesprek, ouderbetrokkenheid, ouderapp, Parro van Parnassys<br>

Administreren

Altijd veilig en geautoriseerd toegang tot contact- en leerlinginformatie en één centrale plek voor het beheren en up-to-date houden van absenties. Parro geeft altijd actueel inzicht, waar je ook bent.

Parro in het kort

Parro, de ouderapp van ParnasSys<br>
  • Behoud regie op je eigen agenda, o.a. door de stiltemodus
  • Deel veilig foto’s, video’s en relevante informatie met ouders
  • Organiseer gemakkelijk activiteiten en oudergesprekken
  • Laat ouders eenvoudig absenties en privacy-voorkeuren doorgeven
  • Ervaar administratief gemak door de integratie met ParnasSys

 

Een kijkje in de toekomst

Benieuwd wat Parro voor je in petto heeft? Neem een kijkje in het Parro Atelier om te ontdekken welke nieuwe functionaliteiten er worden toegevoegd om het werken met Parro nóg gemakkelijker te maken.

Naar het Parro Atelier

 Voor ieder wat wils

Parro Basis

 

Parro Compleet

In de gratis variant - Parro Basis - communiceer je eenvoudig met collega’s én beschik je over de belangrijkste functies die je snel bij de hand wilt hebben.

 

In de betaalde variant - Parro Compleet - ervaar je al het gemak dat Parro te bieden heeft en verbind je school met thuis.

Meld en bewerk absenties als leerkracht en heb contact- en leerlinginformatie altijd bij de hand. Denk hierbij aan het veilig en geautoriseerd inzien van telefoonnummers, adresgegevens, e-mail én medische gegevens van de leerling.

 

Stel ouders via een bericht op de hoogte over de naderende studiedag, beheer gemakkelijk absenties en organiseer vliegensvlug een klassenuitje met dé app van ParnasSys voor communiceren, organiseren en administreren.

€ 0,-

per leerling per jaar

 

€ 2,28

per leerling per jaar

Is Parro nieuw voor jou en/of jouw school?
Als je ParnasSys gebruikt, heb je automatisch toegang tot Parro Basis. Download de app en log eenvoudig in met jouw huidige ParnasSys-account. 

 

Al het gemak van Parro ervaren?

Bestel Parro Compleet

 

Profiteer van de
Parro zomeractie!

Ook dit jaar hebben we weer een leuke zomeractie voor iedereen die Parro Compleet wil ervaren. Start vandaag met de proefperiode en probeer Parro tot 1 oktober 2023 gratis uit!

Vraag het informatiepakket aan of start direct een proefperiode, om het gemak van alle ParnasSys-functionaliteiten in één app te ervaren.

Informatiepakket

Proefperiode

 

*Deze actie loopt tot 1 augustus 2023.

Parro, de ouderapp van ParnasSys

Webinar Parro Compleet

Wil je weten hoe Parro jou kan ondersteunen met oudercommunicatie? Meld je dan aan voor een gratis webinar.

Aanmelden webinar Parro Compleet

Direct bestellen

€ 2,28

per leerling per jaar